top of page
IMG_20210527_213518_edited.jpg
Welkom

Dragende ruimte

Afscheid 

Afscheid in Contact

De periode rondom het overlijden is een erg bijzondere tijd. De hemelpoorten lijken dan een beetje open te staan.

 

Bewust ruimte nemen om een afscheid in contact met jezelf en de ander vorm te geven vraagt nabijheid, vertraging en aanwezigheid.

 

Ik ontmoet jou graag om samen te kijken wat er mag ontstaan.

Perinataal verliesconsulent in Limburg.

Als welkom heten en afscheid nemen samenvallen...

In de bijzonder moeilijke situatie dat ouders hun kindje verwelkomen en afscheid nemen op het zelfde moment, bied ik ook begeleiding aan. In overleg kijken we waar de behoeften liggen, waar er vorm kan gegeven worden aan dat wat niet onder woorden kan gebracht worden. De begeleiding is dan altijd een aanvulling op de andere beschikbare hulpbronnen/dienstverleners om samen een dragend vlak te creëren voor ieder ouderkoppel dat geconfronteerd wordt met het verlies van hun ongeboren/pasgeboren kind. 

De begeleiding kan gaan van een éénmalig gesprek waarin mogelijkheden overlopen worden, tot het begeleiden van het koppel tijdens de bevalling, alsook een traject waarin we samen bedding proberen te creëren voor dit grote verlies. Ook hier ligt er grote nadruk op de fysieke en emotionele ruimte die kan worden gecreëerd om in deze overspoelende ervaring zoveel mogelijk in contact te zijn met jezelf en met elkaar.

rouwbegeldiding-sterrekindjes.jpg

Praktische info

Tarieven

Zie rouw-en verliesbegeleiding. 

 

 

Begeleiding tijdens een bevalling

Wil je graag tijdens de bevalling begeleid worden? Dan kijken we samen hoe we dit praktisch het beste laten verlopen. Omdat ook de prijs hiervan afhangt, bespreken we deze samen.

Het mag er zijn
Ik blijf bij je
En laat je weten als ik ga, waarheen ik ben
Wanneer ik weer zal keren ook
Zelfs al ben ik er niet
Ik ben er.

bottom of page